Dima 4×4 beurs

Kaart wordt geladen...

iCal

Datum/Tijd : 18-11-2017 - 19-11-2017> / Hele dag

Locatie Soeverein arena Lommel

Soort evenement :

4 aanvragen

Lijst met personen die de aanvraag ingediend hebben :

Lijst met personen na ontvangst betaling en/of goedkeuring van de webmaster :
 • Jan Davids
 • Jos Bex
 • Jose Vanderspikken
 • Martin Joris


Ook dit jaar zal de Dima 4×4 beurs weer door gaan. Een jaarlijks groeiend evenement van 2 dagen die in het teken staat van offroad 4×4, travel en camping.
De grootste namen in het 4×4 wereldje zullen hierbij dan ook aanwezig zijn.

Dit jaar zal ook Land Rover Limburg er aanwezig zijn met een promostand, kom ons zeker bezoeken!!

Lrl leden krijgen 2euro korting aan de ingang, geef hieronder aan dat je komt en je ontvangt via mail je korting om te tonen aan de ingang.

Meer info over de beurs via de volgende link: Dima 4×4 beurs

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. Je bent niet ingelogd of je account bied geen mogelijkheid om een reservering te maken. Gelieve contact op te nemen op lrl@landroverlimburg.be

2 Replies to "Dima 4x4 beurs"

 • Jose Vanderspikken
  Jose Vanderspikken
  19/11/2017 (09:10)

  gisteren een fijne dag gehad op Dima beurs goed gezelschap en mooie beurs , en opduiken van enkele leden bedankt daarvoor ook al een nieuw lid aangeworven

 • LrL
  LrL
  19/11/2017 (22:46)

  De DIMA 4×4 beurs zit er weer op! Zoals iedereen ondertussen wel gemerkt heeft stonden wij dit jaar met een promostand op deze beurs. Eerst en vooral willen wij als LRL iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt hebben, zowel organisatie als de personen die geholpen hebben op en rond de stand.
  Ook zeker niet te vergeten zijn onze leden, die in de mate van het mogelijke aanwezig waren voor een bezoek aan de beurs en aan onze stand. Héél leuk om te zien dat het merendeel ook in onze LRL kledij aanwezig waren, dikke duim hiervoor en een dikke merci. Wij hebben dit weekend onze uiterste best gedaan om aan iedere LandRover liefhebber duidelijk te maken wie we zijn en wat we doen. We hebben hier ook onze agenda voor 2018 voorgesteld, honderden flyers uitgedeeld en mensen nieuwsgierig gemaakt. Door dit weekend hebben we al meerdere mensen kunnen overtuigen en deze mensen hebben reeds lidgelden betaald voor 2018, zowel jong als oud en we verheugen er ons op om deze personen op één of meer van onze evenementen terug te zien en er het beste van te maken in 2018.

  Het LandRoverLimburg team


Got something to say?