Siemkensheuvelfeesten “Ter Engelen”

Kaart niet beschikbaar

iCal

Datum/Tijd : 03-06-2018> / 14:00 - 18:00

Soort evenement :

5 aanvragen

Lijst met personen die de aanvraag ingediend hebben :

Lijst met personen na ontvangst betaling en/of goedkeuring van de webmaster :
  • Peter Leurs
  • Jens Reekmans
  • Jose Vanderspikken
  • Bart Smeets
  • Bart Spreuwers


Beste Leden,

Dienstencentrum ‘Ter Engelen’ te Maaseik biedt opvang en begeleiding aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Op 03/06/2018 staan de Siemkensheuvelfeesten in hun agenda. Het betreft een openbaar event met optredens e.d. dat door het dienstencentrum georganiseerd wordt.

Hiervoor zijn ze nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die op 03/06/2018 tussen 14u00 en 18u00 met hun 4×4 voertuig een klein ( ongeveer 2 à 3 km met licht terrein ) willen rijden met de mensen die door het zorgcentrum begeleid worden.

Hierbij stellen wij dan ook de vraag aan onze leden om hier zeker aan deel te nemen indien mogelijk. Gelieve hieronder aan te geven dat je mee komt. Gelieve enkel in te schrijven als je zeker bent van je komst, teneinde geen valse verwachtingen en teleurstellingen te creëren bij de kinderen en organisatie.

Alvast bedankt voor de medewerking. Meer info volgt later.

 

Het LRL team

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. Je bent niet ingelogd of je account bied geen mogelijkheid om een reservering te maken. Gelieve contact op te nemen op lrl@landroverlimburg.be

11 Replies to "Siemkensheuvelfeesten "Ter Engelen""


Got something to say?