Trip naar UK

Kaart niet beschikbaar

iCal

Datum/Tijd : 02-04-2018 - 08-04-2018> / Hele dag

Soort evenement :

6 aanvragen

Lijst met personen die de aanvraag ingediend hebben :

Lijst met personen na ontvangst betaling en/of goedkeuring van de webmaster :
  • Jose Vanderspikken
  • Jan Davids
  • koen uydens
  • Martin Joris
  • Erik Jaspers
  • Ruud Klarenaar


Ook in 2018 zullen we weer een weekrit naar UK organiseren. Dit jaar zal het richting Wales gaan met op de laatste dag het bezoek aan de Newbury Sortout beurs

Vertrek staat gepland op 1 of 2 April en terugkomst op 8 April.
De volledige dagindeling staat nog niet volledig vast maar het volgende kunnen we reeds melden.

Het vertrek zal in de vroege uurtjes gebeuren en zal met zijn allen richting boot gaan. We komen aan in Dover en zullen van hieruit de rit van +/- 600 km naar de camping in één stuk doen. Het ontbijt is dagelijks voorzien door de club en enkele avondmaaltijden zullen ook samen gebeuren ( in de prijs )
Door de dag is het aangeraden je eigen lunch te voorzien, net als de dranken. De andere dagen zullen op een camping voorzien zijn waar we gezellig in onze tent zullen vertoeven. We zullen vooral aan greenlaning doen maar ook bezoekjes brengen aan bvb m&m 4×4 of dergelijke ( meer hierover volgt later )
De prijs voor deze week staat voorlopig vast op € 250, dit is inclusief het volgende:
– 1 Wagen incl 2 personen
– Overtocht met de boot, zowel heen als terug. Let op, dit is enkel voor de wagen voorzien. Indien je remork of caravan mee neemt komt er een prijsverschil!
– Dagelijks ontbijt.
– 1 Overnachting in b&b.
– Eventueel avondmaaltijden in de tent ( nog te bespreken )

De laatste dag staat een bezoekje aan de 2ehands beurs te Newbury op het programma. Hiervoor zullen we de dag ervoor de rit maken van noord naar zuid en zullen we overnachten in een b&b.

Voor vertrek zal er een infodag voorzien worden zodat iedereen tot in het detail weet wat er zal gebeuren en wat er dient meegenomen te worden.

 

Uiterste betaaldatum voor dit evenement is op 9 Maart! Als de betalingen ontvangen zijn zullen we een datum en plaats afspreken om alle details te bespreken. 

 

Het LRL Team

Bookings

Dit evenement is volgeboekt. Voor meer info graag mailen naar lrl@landroverlimburg.be

10 Replies to "Trip naar UK"


Got something to say?