Trip naar UK

Kaart onbeschikbaar

Zet in je agenda... iCal

Datum/Tijd : 02-04-2018 - 08-04-2018> / Hele dag

Soort evenement :

0 Deelnemers

Wie doet er mee :


Ook in 2018 zullen we weer een weekrit naar UK organiseren. Dit jaar zal het richting Wales gaan met op de laatste dag het bezoek aan de Newbury Sortout beurs

Vertrek staat gepland op 1 of 2 April en terugkomst op 8 April.
De volledige dagindeling staat nog niet volledig vast maar het volgende kunnen we reeds melden.

Het vertrek zal in de vroege uurtjes gebeuren en zal met zijn allen richting boot gaan. De eerste en de voorlaatste dag zullen we een overnachting doen in een B&B om de volgende dag onze rit verder te zetten aangezien de rit naar Wales een heeeeel stuk is. Het ontbijt is dagelijks voorzien door de club en enkele avondmaaltijden zullen ook samen gebeuren ( in de prijs )
Door de dag is het aangeraden je eigen lunch te voorzien, net als de dranken. De andere dagen zullen op een camping voorzien zijn waar we gezellig in onze tent zullen vertoeven. We zullen vooral aan greenlaning doen maar ook bezoekjes brengen aan bvb m&m 4×4 of dergelijke ( meer hierover volgt later )
De prijs voor deze week staat voorlopig vast op € 250, dit is inclusief het volgende:
– 1 Wagen incl 2 personen
– Overtocht met de boot, zowel heen als terug. Let op, dit is enkel voor de wagen voorzien. Indien je remork of caravan mee neemt komt er een prijsverschil!
– Dagelijks ontbijt.
– Overnachting B&B in opgaan en terugkomst.
– Eventueel avondmaaltijden in de tent ( nog te bespreken )

De laatste dag staat een bezoekje aan de 2ehands beurs te Newbury op het programma

Voor vertrek zal er een infodag voorzien worden zodat iedereen tot in het detail weet wat er zal gebeuren en wat er dient meegenomen te worden.

Het LRL Team

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. Of je account bied geen mogelijkheid om een reservering te maken.

No Replies to "Trip naar UK"


    Got something to say?