Meet&Sortout 30-31 Maart 2019

Meet 30/03/2019

Dit jaar organiseert LandRoverLimburg ism de HorseFriends een Landy weekend. Op zaterdag zullen we vanaf 15u de terreinen open zetten voor een “Meet”, een bijeenkomst voor alle landrovers met hun eigenaars, vrienden en familie. Elkaar leren kennen, je wagen tonen en gezellig samen zijn is de boodschap. Drankjes en hapjes zullen voorzien zijn om tot de late uurtjes door te kunnen gaan.

Voor iedereen is de mogelijkheid tot overnachting na de meet, dit op een basic camping op een ander deel van het terrein. Voor de mensen die van verder willen komen is dit een uitgelezen kans om een drankje achterover te gooien en toch veilig de nacht door te komen.

Zondag morgen is er voor de personen die dit wensen een ontbijt voorzien.

Zowel voor de “Meet” als voor de overnachting en/of ontbijt kan je inschrijven via het “inschrijvingsformulier voor de Meet”.

Sortout 31/03/2019

De dag erop, op Zondag zullen we vanaf 10u de terreinen voor de sortout openen voor het publiek. Ook deze dag staat in het teken van LandRover en gezelligheid. Een beurs enkel gericht op LandRover onderdelen waar zowel professionele als particuliere verkopers welkom zijn voor een GRATIS beursstand!

Voor een beursstand is vooraf inschrijven verplicht, na inschrijving krijg je alle info die nodig is zoals tijden voor opbouw en afbraak van je stand, welke plaats,…. via het “inschrijvingsformulier voor de Sortout” kan je hiervoor inschrijven.

 

 

Voor alle andere vragen kan je steeds een mail doen naar lrl@landroverlimburg.be

 

Tot dan,

 

Het LRL team